Batuhan Karacakaya'dan Yatak Pozu Haberine Karacakaya'dan Tepki! Gündem Oldu!

Sosyal medyada sevgilisi Ayşe Aslan ile yeni bir aşka yelken açmasıyla gündemde olan Survivor 2022 All Star üçüncüsü Batuhan Karacakaya, bugün gazetelerde yer alan Karacakaya'dan yatak pozu başlıklı habere Twitter sayfasından tepki gösterirken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada sevgilisi Ayşe Aslan ile yeni bir aşka yelken açmasıyla gündemde olan Survivor 2022 All Star üçüncüsü Batuhan Karacakaya, bugün gazetelerde yer alan Karacakaya'dan yatak pozu başlıklı habere Twitter sayfasından tepki gösterirken dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Survivor 2022 All Star üçüncüsü Batuhan Karacakaya, bugün gazetelerde yer alan Karacakaya'dan yatak pozu başlıklı habere Twitter sayfasından tepki gösterirken dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

Sizi bilmem ama ben şezlongta uyumuyorum!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Yatak Odası pozunu paylaştı" haberleriyle ilgili tepkisini dile getiren Karacakaya "Havuzda cekilmis fotografi yatak diye haber yapiyosunuz. Siz nerede yatiyosunuz bilmiyorum ama ben senzlongta uyumuyorum. Habercilikte bu degil insanlikta" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

batuhan karacakaya dan yatak odasi pozu baslikli habere tepki