Batuhan Şahin Yeisso Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından zaman zaman söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Batuhan Şahin Yeisso ile ilgili bilgiler internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Batuhan Şahin kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Sevgilisi var mıdır? Nasıl başarılı olmuştur? Detaylar haberimizde..

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından zaman zaman söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Batuhan Şahin Yeisso ile ilgili bilgiler internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla sosyal medyada sıklıkla adından söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Batuhan Şahin Yeisso ile ilgili bilgiler internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Batuhan Şahin kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Sevgilisi var mıdır? Nasıl başarılı olmuştur? Detaylar haberimizde..

 

unlu sosyal medya fenomeni batuhan sahin yeisso kimdir

 

Batuhan Şahin Yeisso kimdir? 

 

2000 yılının Ocak ayında dünyaya gelen ünlü sosyal medya fenomeni Batuhan Şahin Bursa doğumludur, aslen ise Bulgaristan Göçmeni’dir. Lise eğitimini tamamlamış BTSO AL Mezunu’dur. Günümüzde yaşantısını İstanbul’da sürdüren yakışıklı isim sosyal medya dünyasındaki çıkışı ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Youtube ve İnfluencer olarak çalışmalarını sürdürmektedir. 2021 yılında Pubg Mobile’ın Aşk ve Savaş isimli programında 6 bölümde yer almış ve Aşk ve Savaş adlı programın 1.si olmuştur. Boyu 1.82, burcu ise oğlaktır. 2021 yılı itibariyle 21 yaşındadır. Youtube video kanalında PUBG oyun, eğlence, komik ve sıradışı videoları ile hayranları tarafından büyük bir keyif ile takip edilmektedir. Sosyal medyadaki paylaşımlarında da anlaşılacağı üzere en büyük tutkularından bir tanesi de motosiklet kullanmak.