Belçim Bilgin'den Corona Virüsü Açıklaması!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Belçim Bilgin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsüyle ilgili biraz sabredilmesi gerektiğini belirtti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Belçim Bilgin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsüyle ilgili biraz sabredilmesi gerektiğini belirtti. Son dönemde yaptığı gündem paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Belçim Bilgin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsüyle ilgili biraz sabredilmesi gerektiğini belirtti. 

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "BU GÜNLER GEÇECEK ve belki de yeni bir dünyaya uyanacağız ve aslında ne şanslıyız ki; tarihe tanıklık ederken onu dönüştürme gücüne de sahibiz!! Değişim önce kendimizde başlıyor, birbirimize sarılmayı, dokunmayı çok özlediğimiz zamana kadar, kendimizi sevelim biraz, kendimizi" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;