Belçim Bilgin'den Kadın Hakları İle İlgili Çalışmalarda Bulunan Alanna Armitage'a Teşekkür!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Belçim Bilgin, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Kadın Hakları ile ilgili çalışmalarda bulunan Alanna Armitage'a teşekkür etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Belçim Bilgin, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Kadın Hakları ile ilgili çalışmalarda bulunan Alanna Armitage'a teşekkür etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Belçim Bilgin, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Kadın Hakları ile ilgili çalışmalarda bulunan Alanna Armitage'a teşekkür etti.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Dünyada kadınların doğal hakları olan daha insanca yaşama isteklerini dile getirdikleri; 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde kadınlar ve kız çocukları başta olmak üzere, toplumun kırılgan grupları için mücadele eden çok özel bir insanı @armitageunfpa ‘i bölgedeki görevine veda ederken uğurlamak için bir araya geldik. Birşeylerin değişebileceğine dair umudumu yitirdiğimde tanıştım Alana ile. Onun kapsayıcı, iyimser, şefkatli, sevgi dolu, mütevazi, süper donanımlı varlığı; gücümü geri toplamam için ilham oldu… Süper kahraman fenomeninin benim için hayatta ki karşılığısın Alana, seni tanımak, dostun olmak onur benim için… Yaptığın ve yapacağın her iyilik için teşekkürler!" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

belcim bilgin alanna armitage a tesekur etti