Belen Kasacı Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Belen Kasacı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Belen Kasacı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Belen Kasacı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Belen Kasacı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Belen Kasacı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren sosyal medya fenomeni Belen Kasacı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Belen Kasacı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

belen kasaci kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Belen Kasacı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Belen Kasacı kimdir? TikTok'ta yayınladığı içerikler 36 milyon beğeniyi geçen sosyal medya fenomen, Belen Kasacı'nın ailesi İstanbul'un cemiyet hayatında bilinen ailelerdendir. Babası ünlü bir iş adamı olan Belen Kasacı'nın Beliz isminde bir kız kardeşi bulunmaktadır. Babasının ismi Kaan Kasacı'dır. Annesinin ismi ise Begüm Kasacı'dır. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve güzelliğiyle büyüleyen Belen Kasacı tam anlamıyla bir spor tutkunudur. Jimnastik yapan Kasacı Instagram sayfasında bir çok paylaşım yapmıştır. Hayvansever kişiliği ile takipçilerinden yoğun ilgi gören Kasacı, 2 köpek ve 2 kedi beslemektedir. Instagram'da belen ismiyle paylaşım sosyal medya fenomeni 103K takipçiye sahipken, TikTok'ta ise 637.8K takipçisi bulunmaktadır.