Ben Bu Cihana Sığmazam Sabit Hüseyin Soysalan Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Ben Bu Cihana Sığmazam Sabit Hüseyin Soysalan kimdir? ATV'de 20 Eylül 2022 tarihinde yayınlanmaya başlanacak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Sabit karakterine hayat verecek Hüseyin Soysalan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Hüseyin Soysalan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Ben Bu Cihana Sığmazam Sabit Hüseyin Soysalan kimdir? ATV'de 20 Eylül 2022 tarihinde yayınlanmaya başlanacak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Sabit karakterine hayat verecek Hüseyin Soysalan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Hüseyin Soysalan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ben bu cihana sigmazam sabit huseyin soysalan kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Ben Bu Cihana Sığmazam Sabit Hüseyin Soysalan kimdir? 

 

Hüseyin Soysalan kimdir? Hüseyin Soysalan, 12 Mart 1959 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezundur. Hüseyin Soysalan mezuniyetinin ardından Devlet Tiyatrolarına girdi ve iki yıl Adana Devlet Tiyatrosu'nda staj yaptıktan sonra 2008 yılına kadar Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev aldı. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yönetmen yardımcısı, oyuncu koçu, seslendirme sanatçısı. 12 Mart 1959, Ankara doğumlu. Bahçelievler Deneme Lisesinden mezun olduktan  sonra Ankara Devlet Tiyatrosu Konservatuarını kazanarak eğitimine burada devam etti. 1984 yılında Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olduktan sonra Devlet Tiyatrolarına girdi, iki yıl Adana Devlet Tiyatrosunda staj yaptıktan sonra 2008 yılına kadar Ankara Devlet Tiyatrosunda görev aldı. Tiyatro oyunculuğu yanı sıra birçok film ve dizide rol alan Hüseyin Soysalan, ayrıca bazı yapımlar için seslendirmeler yaptı. Hüseyin Soysalan, yer aldığı son projelerden; 2018’de ekranlara gelen Ağlama Anne dizisinde Hasan karakterini,2019’da ekranlara gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Şeref Mollaoğlu karakterini canlandırdı.