Ben Bu Cihana Sığmazam Salı Cevdet Ercüment Sapmaz Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Ben Bu Cihana Sığmazam Sali Cevdet Ercüment Sapmaz kimdir? ATV'de 20 Eylül 2022 tarihinde yayınlanmaya başlanacak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Salı Cevdet karakterine hayat verecek Ercüment Sapmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Ercüment Sapmaz kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Ben Bu Cihana Sığmazam Salı Cevdet Ercüment Sapmaz kimdir? ATV'de 20 Eylül 2022 tarihinde yayınlanmaya başlanacak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Salı Cevdet karakterine hayat verecek Ercüment Sapmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Ercüment Sapmaz kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ben bu cihana sigmazam sali cevdet ercument sapmaz kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Ben Bu Cihana Sığmazam Salı Cevdet Ercüment Sapmaz kimdir?

 

Ercüment Sapmaz kimdir? Ercüment Sapmaz 1973 yılında dünyaya gelmiştir. 1.78 cm boyundaki oyuncu yeşil gözlüdür. Daha önce Bodrum Masalı, Alija, Sevgili Geçmiş, Teşkilat gibi dizilerde rol almıştır. Seyahat etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi sevmektedir. Instagram'da ercument_sapmaz ismiyle paylaşımlarına devam eden Ercüment Sapmaz'ın bu mecrada 889 takipçisi bulunmaktadır.