Ben Söyletiyorum Zannedecekler!

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra İtalyan sevgilisi DJ Senia Guido ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, kızıyla ilgili eleştirilere yayınladığı video ile yanıt verdi. 

 

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra sevgilisi ile dünyayı dolaşmaya devam eden Şeyma Subaşı kızının velayetini eski eşi Acun Ilıcalı'ya vermiş bu yüzden de çok eleştirilmişti. Şeyma Subaşı'nın kızıyla hiç ilgilenmediğini söyleyenler hatta bunu bir adım öteye taşımış geçtiğimiz günlerde kızlarıyla beraber tatil yapan Acun Ilıca'ya eşlik eden eski eşi Zeynep Yılmaz'a Melisa Ilıcalı'nın "Anne" demeye başladığı iddia edilmişti. 

 

Bütün bu süreçte sessizliğini koruyan ve eleştirilere aldırış etmeyen Şeyma Subaşı'ndan yanıt gecikmedi. Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yayınladığı videoda kızıyla buluşan Subaşı, Melisa Ilıcalı ile sevgi dolu anlarını takipçileri ile paylaştı. Videoda kızının İngilizce "Seni seviyorum" sözüne "Ben söyletiyorum zannedecekler yapma" diyen Şeyma Subaşı, sevgisini kızına gösterirken ne kadar hassas olduğunu da kanıtlamış oldu.