Benan Saraç'ın Avukatından Gündem Yaratan Ender Saraç Açıklamaları! 'Video Erkek Sevgilisiyle..!'

Benan Saraç'ın avukatı Yücel Önder gündeme gelen konularla ilgili olay yaratacak açıklamalarda bulunurken sosyal medyaya yansıyan videonun Ender Saraç ile erkek sevgilsine ait olduğunu söyleyerek 8 yaşındaki oğlu ile alakalı olmadığını dile getirdi. 

 

8. sınıfa giden oğlunu istismar ettiği iddiasıyla gündeme gelen bir dönem Türkiye'nin en popüler yaşam koçu ve doktorlarından olan Dr. Ender Saraç'ın son olarak bir erkekle duşta görüntülendiği video sosyal medyada olay oldu. Saraç'ın eşi Benan Saraç'ın avukatı Yücel Önder gündeme gelen konularla ilgili olay yaratacak açıklamalarda bulundu. TV programlarıyla bir dönem sıkça gördüğümüz Dr. Ender Saraç'ın, kendi çocuğuna cinsel istismarda bulunduğuna dair iddialar gündeme oturmuştu. Ünlü doktorun eşi Benan Saraç'ın avukatı Yücel Önder sosyal son dönemde çıkan iddialarla ilgili olay yaratacak açıklamalar yaptı.

 

"VİDEO ENDER SARAÇ'IN ERKEK SEVGİLİSİYLE OLAN GÖRÜNTÜ”

 

Haberler.com'a konuşan Benan Saraç'ın avukatı Yücel Önder, doktor Ender Saraç'ın bir erkekle duşta görüntülendiği video ile ilgili "Video Ender Saraç'ın erkek sevgilisiyle olan videosu, çocuğuyla bir ilgisi yok. Eşcinsel olduğunu kanıtlamaya yönelik bir görüntü. Elimizdeki verileri yargı mercilerine sunacağız" ifadelerini kullandı.

 

Önder, "Ender Saraç ilerde böyle bir şey yaşanacağını tahmin ettiği için hazırlığını buna göre yaptı" dedi.

 

"ENDER SARAÇ'IN EŞCİNSEL OLDUĞUNU 2018'DE ÖĞRENDİ”

 

Avukat Yücel Önder'in açıklamaları şöyle:

 

"Benan Saraç, Ender Saraç'ın eşcinsel olduğunu 2018 yılında öğrendi. Ender Bey, müvekkilimin eline ayağına kapanıyor. Müvekkilim de çocuklarım babasız büyümesin diye evliliği devam ettirmeye çalışıyor.

 

"ŞOFÖRÜYLE 7 YIL EŞCİNSEL İLİŞKİ YAŞADI”

 

Müvekkilim, Ender Bey'in eş cinsel olduğunu öğrenince, Ender Bey'i hal ve hareketlerini yakından incelemeye başlıyor. Ender Bey'in, iş yerinde sürekli eş cinsel erkekleri çalıştırdığını fark ediyor. Ender Bey ayrıca şoförüyle 20 yaşından 27 yaşına kadar eş cinsel ilişki yaşıyor.

 

"ÇOCUĞUNU 'KOKUYORSUN' DEYİP BANYOYA SOKUYOR”

 

Sebep yokken çocuğuna 'kokuyorsun' deyip banyoya sokuyor. Çocuk bu durumdan rahatsız oluyor. Benan Saraç ise, Ender Bey'in eş cinsel olduğunu öğrendikten sonra bu olayların normal bir olay olmadığını daha iyi algılamaya başlıyor. Çocuk, babasının tavrını anlayınca aile grubundan bir mesaj atıyor. Babasına diyor ki: 'Sen benim arka tarafıma saatlerce kremler sürmüştün...' Babası bu mesaja cevap vermiyor. Ender Saraç çok akıllı ve kurnaz bir adam. Ender Saraç bu olay üzerine benim müvekkilim hakkında uzaklaştırma kararı aldırıyor, basında 'şizofrendi' gibi yayınlar yaptırıyor.

 

"OKULUN REHBERLİK SERVİSİNDEN YARDIM İSTİYOR”

 

Çocuk artık tacizlere dayanamıyor. Okulun rehberlik servisinden yardım istiyor. Okul bu olayla ilgili harekete geçmedi. Ben de Milli Eğitim Müdürlüğü'nü aradım. Onlar da okulu aradı, böylelikle tutanak işleme alınmış oldu. Çocuk korkuyor. Ender Saraç bunları sindirmiş. Ender Saraç, 'Benim Ankara'da dayım var, valiyle beraberim, bakan benim arkadaşım, seni Silivri'ye gönderirim' diyerek aileyi psikolojik baskı altına alıyor.

 

DUŞ VİDEOSUNUN ÇOCUKLA İLGİSİ YOK

 

Video Ender Saraç'ın erkek sevgilisiyle olan videosu, çocuğuyla bir ilgisi yok. Eşcinsel olduğunu kanıtlamaya yönelik bir görüntü. Elimizdeki verileri yargı mercilerine sunacağız”

 

BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ

 

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ünlü Doktor Ender Saraç'ın, kendi çocuğuna yönelik cinsel istismar iddialarına karşı harekete geçti. Bakanlık açıklamasında "Çocuklara yönelik en ufak istismar şüphesi bizim için ihbar niteliğindedir. Çocuk ve anne için psikososyal destek süreci başlatılmıştır. Hukuki süreç takip edilmektedir." denildi.