Benekli Ayhan Kimdir? Ayhan Koç Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Benekli Ayhan kimdir? Ayhan Koç kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ayhan Koç ile ilgili bilgiler sosyal medyada sıklıkla araştırılıyor. Peki Ayhan Koç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Benekli Ayhan kimdir? Ayhan Koç kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ayhan Koç ile ilgili bilgiler sosyal medyada sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ayhan Koç ile ilgili bilgiler sosyal medyada sıklıkla araştırılıyor. Peki Ayhan Koç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

benekli ayhan ayhan koc kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Benekli Ayhan kimdir? Ayhan Koç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Youtube ve sosyal medya fenomeni olan Benekli Ayhan, Ankaragücü taraftarıdır. Youtube'da kanalı olan ve 370 bin abonesi bulunan Benekli Ayhan'ın gerçek ismi "Ayhan Koç" 'tur. Aslen Sivaslı olan Ayhan Koç'un İnstagram'da ise toplamda 280 bin takipçisi bulunmaktadır. Youtube videoları binlerce kez izlenen Benekli Ayhan'ın kanaldaki toplam görüntülenmesi 50 milyona yaklaşmıştır. Benekli Ayhan evli ve 3 çocuk babasıdır. Ankara'da yaşadığı bilinen Benekli Ayhan'ın Youtube kanalının ismi "AYHAN KOÇ BENEKLİ AYHAN" 'dır. Aynı şekilde İnstagram hesabının adı ise "@benekli.ayhan" 'dır.