Bengü Ebru Şallı'ya Pars İçin Başsağlığı Diledi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Bengü, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bir süredir hastanede lenfoma tedavisi görürken bugün hayatını kaybeden Harun Tan ile Ebru Şallı'nın 8 yaşındaki oğulları Pars için Şallı'ya başsağlığı diledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Bengü, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bir süredir hastanede lenfoma tedavisi görürken bugün hayatını kaybeden Harun Tan ile Ebru Şallı'nın 8 yaşındaki oğulları Pars için Şallı'ya başsağlığı diledi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Bengü, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bir süredir hastanede lenfoma tedavisi görürken bugün hayatını kaybeden Harun Tan ile Ebru Şallı'nın 8 yaşındaki oğulları Pars için Şallı'ya başsağlığı diledi.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Allah'ım çok zor.. Acını paylaşıyoruz sevgili Ebru.. Sabırlar diliyoruz" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı Bengü, bu paylaşımıyla Şallı'ya başsağlığı diledi. 

 

İşte o paylaşım,