Bengü Yılbaşında Sahneye Çıkma Eleştirilerine Ünlü Şarkıcıdan Cevap!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Bengü, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda takipçileri tarafından "Yılbaşında sahneye çıkma" eleştirilerine cevap verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Bengü, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda takipçileri tarafından "Yılbaşında sahneye çıkma" eleştirilerine cevap verdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Bengü, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda takipçileri tarafından "Yılbaşında sahneye çıkma" eleştirilerine cevap verdi. ​

 

Yeni doğum yapan Bengü’nün yılbaşında sahneye çıkması eleştirilmiş, bazı kadın takipçileri tarafından Geçtiğimiz ay oğlunu kucağına alan ve iki çocuk annesi başarılı şarkıcı Bengü, hamilelik sürecinden dolayı sahnelere uzun bir ara vermişti, yeniden konserlere yılbaşında başlayacağını müjdelemiş fakat bazı kadın takipçileri yeni yıla Bengü’nün çocuklarıyla girmesinin doğru olduğunu, sahneye çıkmaması gerektiğini dile getiren eleştirilerde bulunmuşlar. Bengü ise “Ben sevdiğim işi yaparak, üreterek mutluyum. Ben mutluysam çocuklarım da mutlu. Yılbaşı gecesi de onları öpüp, uyutup sahnemde olacağım. Ne olur kimsenin özel alanına girmeyin. Kimsenin anneliğine dokunmayın” dedi.

 

 

Instagram'da yayın yapan PopBizde sayfası ise bu durumla ilgili Bengü'ye destek verirken "Gerçekten sürekli birilerine bir şeyi dayatmak ve yapmak zorundaymış gibi hissettirmeye, suçlamaya bayılıyoruz sosyal medyada. Bengü’nün bir ekibi var, evine ekmek götürecek, ailelerini o konserden aldığı ücretle geçindirecek müzisyenler var. Yılbaşı müzisyenler için en önemli gün. Olaylara dar pencerelerden bakmayın lütfen, Bengü’yle birlikte en az 50 kişi o organizasyondan evine ekmek götürecek." ifadelerini kullandı. 

 

bengu den yilbasinda sahneye cikma elestirilerine cevap



Etiketler: