Benian Dönmez Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Evli Mi?

Benian Dönmez kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Benian Dönmez ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Benian Dönmez kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Benian Dönmez kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Benian Dönmez ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Benian Dönmez ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Benian Dönmez kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

benian donmez kimdir nerelidir sevgilisi var mi evli mi

 

Benian Dönmez kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi?

 

Benian Dönmez kimdir? Benian Dönmez (d. 3 Mart 1965), Türk tiyatro oyuncusu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalından mezun oldu. Diyarbakır Devlet Tiyatrosu, İzmit Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Ankara Devlet Tiyatrosu'nda çalışmış ve buradan emekli olmuştur. Benian Dönmez, 3 Mart 1965 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümü oyunculuk ana sanat dalından mezun oldu. Diyarbakır Devlet Tiyatrosu, İzmit Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Ankara Devlet Tiyatrosunda görev yapmıştır. Birçok tiyatro oyununda rol alan Benian Dönmez, ekran karşısına ilk kez 2005 yılında Ne Seninle Ne Sensiz adlı dizi ile çıkmıştır. Şeref Meselesi, Çıplak Gerçek, Bir Yusuf Masalı gibi dizilerde rol alan Benian Dönmez, şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisinde Melahat karakterine hayat vermektedir. Benian Dönmez, 1.65 metre boyunda, 71 kilo ve Balık burcudur.