Benim Tatlı Yalanım Dizisinin 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

Başrollerini Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu, Aslı İnandik, Lavinya Ünlüer, Ahmet Saraçoğlu, Gonca Sarıyıldız, Seda Türkmen'in paylaştığı Cumartesi günleri Star TV'de yayınlanan iddialı dizi Benim Tatlı Yalanım'ın 23. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 

 

Başrollerini Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu, Aslı İnandik, Lavinya Ünlüer, Ahmet Saraçoğlu, Gonca Sarıyıldız, Seda Türkmen'in paylaştığı Cumartesi günleri Star TV'de yayınlanan iddialı dizi Benim Tatlı Yalanım'ın 23. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Eşi tarafından terk edilmiş bir adam olan Nejat (Furkan Palalı)'nın kızı Kayra'ya (Lavinya Ünlüer) söylediği annen Afrika'ya doktor olarak gitti orada kimsesiz çocuklara yardım ediyor yalanı ile başlayan hikaye Kayra büyüdükçe işin içinden çıkılmaz bir hal alırken, Nejat'ın yolunun Suna (Aslı Bekiroğlu) ile kesişmesiyle daha farklı bir boyutun aldığı iç ısıtan bir hikaye ile her cumartesi reytinglere damga vuran Star TV'nin iddialı dizisi Benim Tatlı Yalanım'ın 23. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 

 

Merakla beklenen Benim Tatlı Yalanım dizisinin 23. bölüm 2. fragmanı yayınlanırken, yayınlanan fragman dizinin hayranları tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Benim Tatlı Yalanım dizisinin 23. bölümünde bizi neler bekliyor? 

 

İşte Benim Tatlı Yalanım dizisinin 23. bölüm 2. fragmanı;