Bennu Yıldırımlar Yaprak Dökümü'nden Rol Arkadaşıyla Buluştu! Sosyal Medyada Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Bennu Yıldırımlar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Yaprak Dökümü dizisinden rol arkadaşı Şebnem Ceceli ile buluşurken, birlikte çektirdiği bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Bennu Yıldırımlar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Yaprak Dökümü dizisinden rol arkadaşı Şebnem Ceceli ile buluşurken, birlikte çektirdiği bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Bennu Yıldırımlar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Yaprak Dökümü dizisinden rol arkadaşı Şebnem Ceceli ile buluşurken, birlikte çektirdiği bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Uzun bir aradan sonra , Yaprak Dökümü‘nde en küçük kızkardeşimiz Ayşe’yi oynayan Şebnem Ceceli‘yle buluştuk o artık hukuk fakültesi öğrencisi. Gurur duydum. Yolu açık olsun" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım,