Bensu Soral'dan Çocuk Açıklaması! Neler Söyledi?

Bensu Soral çocuk için ne açıklama yaptı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Bensu Soral, önceki gün Etiler'de görüntülenirken, muhabirlerin sorularına yanıt verdi. Peki Bensu Soral çocuk için ne açıklama yaptı? Cevaplar haberimizde..

 

Bensu Soral çocuk için ne açıklama yaptı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Bensu Soral, önceki gün Etiler'de görüntülenirken, muhabirlerin sorularına yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Bensu Soral, önceki gün Etiler'de görüntülenirken, muhabirlerin sorularına yanıt verdi. Peki Bensu Soral çocuk için ne açıklama yaptı? Cevaplar haberimizde..

 

bensu soral dan cocuk aciklamasi

 

Aralarındaki krizi çözerek Hakan Baş ile evliliğine ikinci bir şans veren Bensu Soral, Etiler'de görüntülendi. Eşi ve kardeşleriyle gittiği Cannes tatili hakkında konuşan güzel oyuncu, teyzelik heyecanı yaşadığını söyledi. Soral, muhabirlerin "Çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna da yanıt verdi. Son olarak 'Cam Tavanlar' adlı dizide rol alan Bensu Soral, Etiler Da Mario adlı mekandan çıkarken görüntülendi. Şiddetli yağmura rağmen basın mensuplarını kırmayan oyuncu, muhabirlerin sorularını yanıtladı. 30 yaşındaki Soral, "Bugün çekimimiz vardı güzel bir çekim yaptık, onun çıkışında da trafiği atlatmak için yemeğe geldik" ifadelerini kullandı. Eşi Hakan Baş ile boşanma iddialarının ardından tekrardan barışıp evliliklerine bir şans daha vermişlerdi. Barışma sonrası Hakan Baş ile tatil yapmaları hakkında konuştu. Tatilde sosyal medya hesabından eşi ile verdiği pozu da yayınlayan Soral, konuyla ilgili; “Çok güzel geçti tatil. Kardeşlerimiz ve ailelerimiz ile tatil yaptık her şey çok güzeldi” dedi.

 

Kısmet!

 

Muhabirlerin “Ablanız Hande Hanımın hamilelik süreci nasıl geçiyor?” sorusuna Soral “Harika, teyzelik heyecanı var ben de. Ben ondan daha heyecanlıyım, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah" yanıtını verdi. Daha önce 'İçerde', 'Tatlı Küçük Yalancılar' gibi dizilerde rol alan oyuncu, “Peki sizin öyle bir düşünceniz var mı?” sorusuna “Kısmet” diyerek gülüp ardından aracına binip evinin yolunu tuttu