Bensu Soral'dan Dikkat Çeken Açıklama! 'En Büyük Ve En Ütopik Hayalim!'

Son dönemde rol aldığı yapımlarla dikkat çeken ünlü oyuncu Bensu Soral bir dergiye yaptığı açıklamada çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Başarılı oyunculuk performansı ile beğeni toplayan Bensu Soral bir dergiye röportaj verdi. Yeğenine olan sevgisinden bahseden ünlü oyuncu Bensu Soral, "Baş etmesi zor bir aşk" şeklinde konuştu. Soral, en büyük hayalini de açıkladı. Birçok başarılı projede rol almış olan Bensu Soral özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Güzelliği ile kendine hayran bırakan Bensu Soral, Hello dergisine açıklamalarda bulundu. Soral, kendisine dair bilinmeyenleri anlattı. Bensu Soral şu açıklamaları yaptı:

 

"İyi senaryo olduğu sürece her türlü karakteri heyecanla oynamaya hazırım. Hayalimdeki karakter 'Tomb Raider'. Aksiyon izlemeyi de oynamayı da sevdiğim bir tür. Fantastik hikayeler izlemekten keyif almam. En büyük ve en ütopik hayalim; herkesin mutlu olduğu bir dünya. Beslenmeme çok dikkat ediyorum ve spor yapıyorum. Çünkü hemen kilo alabilecek bir yapıya sahibim. Ailemle sürekli görüşüyorum. Kalabalık ve uzun saatler süren yemekleri seviyorum. Çok şanslıyım ki sevgi dolu bir ailede büyüdüm. Kimseye nefret beslemem. Sevgi her şeyi iyileştirir."



Etiketler: