Beren Saat Kayınvalidesi Serpil Doğulu'yla Arasındaki Buzları Eritti!

Posta gazetesinden Müge Dağıstanlı'nın haberine göre eşi Kenan Doğulu ile aralarındaki buzları 6 ay önce eriten Beren Saat, kayınvalidesi Serpil Doğulu ile aralarındaki buzları da bir buçuk ay önce eritmeyi başarmış. 

 

Posta gazetesinden Müge Dağıstanlı'nın haberine göre eşi Kenan Doğulu ile aralarındaki buzları 6 ay önce eriten Beren Saat, kayınvalidesi Serpil Doğulu ile aralarındaki buzları da bir buçuk ay önce eritmeyi başarmış. 6 yıldır evli olduğu eşi Kenan Doğulu'nun ailesiyle arasına daha önce sürekli mesafe koyan ünlü oyuncu Beren Saat, Kenan Doğulu'nun ailesiyle sadece özel günlerde bir araya gelip aile fotoğrafında yer alıyordu. Bu mesafe 2017 yılında iddiaya göre soğukluğa dönüşen Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun annesi Serpil Doğulu, 2018 yılında hiç bir araya gelmezken, geçtiğimiz yıl ise Kuruçeşme'de bir markette tartıştıkları basına yansımıştı. 

 

İhtiyaçları için market ve eczaneye sipariş veriyor! 

 

Posta'dan Müge Dağıstanlı'nın haberine göre eşi Kenan Doğulu ile yaşadıkları sorunları 6 ay önce aşan Beren Saat kayınvalidesi Serpil Doğulu ile de buzları 1.5 ay önce eritti. Tarafları Kenan Doğulu bir araya getirdi. Beren Saat, kayınvalidesi Serpil Doğulu’yu sık sık görüntülü arıyor. İhtiyaçları için market ve eczaneye sipariş veriyor. Ayrıca evde yaptığı ekmek çeşitlerini Serpil Doğulu’ya gönderiyor.