Beren Saat Kaza Geçirdi! Tekerlekli Sandalyedeki Görüntüsü Merak Konusu Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Beren Saat önceki gün eşi Kenan Doğulu ile birlikte havalimanında görüntülenirken tekerlekli sandalye ile ülkeye dönmesi merak konusu oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Beren Saat önceki gün eşi Kenan Doğulu ile birlikte havalimanında görüntülenirken tekerlekli sandalye ile ülkeye dönmesi merak konusu oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Beren Saat önceki gün eşi Kenan Doğulu ile birlikte havalimanında görüntülenirken tekerlekli sandalye ile ülkeye dönmesi merak konusu oldu. 

 

Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre; 2014 yılında evlenen Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti tatil sezonunu açtı. İkili önceki gün yurt dışı tatilinden döndü. Havalimanından görüntülenen Beren Saat'in tekerlekli sandalyeye getirilmesi merak konusu oldu. Beren Saat’in uçaktan sonra tekerlekli sandalye ile getirilmesi merak konusu oldu. Görüntü vermek istemeyen çiftten Saat'in bileğini burktuğu bu yüzden tekerlekli sandalyede olduğu öğrenildi.



Etiketler: