Beren Saat Kenan Doğulu İle Sevgili Hissettikleri İçin Kopamadıklarını Söyledi!

Netflix'te yayınlanan Atiye dizisindeki performansıyla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Beren Saat, L’Officiel Türkiye dergisi için objektif karşısına geçerken eşi Kenan Doğulu ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Netflix'te yayınlanan Atiye dizisindeki performansıyla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Beren Saat, L’Officiel Türkiye dergisi için objektif karşısına geçerken eşi Kenan Doğulu ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Beren Saat, L’Officiel Türkiye dergisi için objektif karşısına geçerken eşi Kenan Doğulu ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

 

Beren Saat, L’Officiel Türkiye dergisi için objektif karşısına geçti. Pandemi döneminde eşi Kenan Doğulu ile müzik çalışmaları yaptığını belirten ünlü oyuncu, “Hayatını yalnız yaşıyorken, bir gün biriyle tanışırsın ve evde hissedersin. Tam olarak hangi evde olduğunun da bir önemi kalmaz. Bizim öyle oldu. Çok güldük, çok eğlendik, dans ettik, çok saçmaladık... Etrafta, dışımızda ne olursa olsun, ikimizin bir fanusu vardı ve bu böyle yıllarca sürdü. Her ayrılığımızdan sonra bir araya geldiğimizde de yeniden evde ve sevgili hissettiğimiz için kopamadık” dedi.

 

beren saat kenan dogulu sevgili