Beren Saat Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Beren Saat kimdir? Rol aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Beren Saat ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Beren Saat kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Beren Saat kimdir? Rol aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Beren Saat ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Beren Saat ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Beren Saat kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

beren saat kimdir nerelidir evli mi

 

Beren Saat kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Beren Saat kimdir? Beren Saat, 26 Şubat 1984 tarihinde, Ankara'da dünyaya geldi. Babası Hüseyin Avni Saat, annesi emekli öğretmen Ayla Saat'dir. İlk ve orta dereceli öğrenimini Ted Ankara Koleji'nde tamamlayan genç oyuncu, üniversite eğitimi için Başkent Üniversitesi İşletme Bölümü'nü tercih etti. Beren Saat üniversite öğrenimini Başkent Üniversitesi’nde gördü. 2004 yılında henüz üniversite öğrencisiyken Türkiye'nin Yıldızları yarışmasına katıldı. Aynı yarışmada Engin Akyürek de yarışmış ve erkeklerde birinci olmuştu. Beren Saat’in ilk dizi projesi Aşkımızda Ölüm Var oldu. İlerleyen yıllarda Hatırla Sevgili dizisinde canlandırdığı Yasemin karakteri ile çok sevildi. Daha sonra Bihter karakteri ile Halid Ziya Uşaklıgil’in ünlü romanı Aşk-ı Memnu’nun dizileştirdiği projede yer aldı. Burada rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ (Behlül) ile birlikte fenomen haline geldi. Her iki oyuncu da canlandırdıkları karakterlerle özdeşleştirildi. Bihter karakteri, Beren Saat’e 2009 Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü getirdi.

 

Ardından Beren Saat, Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisiyle de geniş kitlelerce konuşuldu. Bu dizide tecavüze uğrayan bir genç kızı canlandırdı. Başrolü paylaştığı isimlerden biri de Türkiye’ni Yıldızları’ndan arkadaş Engin Akyürek’ti.. Beren Saat sinema fimleri ile de çok sevildi. Ünlü pop şarkıcısı Kenan Doğulu ile evlendi. Sıkça çıkan ayrılık haberlerine rağmen ikilinin evliliği sürüyor. Tüm bu şöhret ona Osmanlı’nın en güçlü kadınlarından biri olan Kösem Sultan rolünü getirdi. Ancak Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan dizisi beklenen ilgili bulamadı. Beren Saat dizi projelerine uzak dururken Atiye ile dönüş yaptı. Netflix projesi olan Atiye’de Beren Saat başrolde oynuyor.



Etiketler: