Berfu Yenenler Kendisini Taciz Eden Doktorları İfşa Ederek İsyan Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Berfu Yenenler, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kendisine güzellik tacizinde bulunan doktorları ifşa ederek duruma isyan etti. Peki Berfu Yenenler kendisine gelen güzellik mesajları ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Berfu Yenenler, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kendisine güzellik tacizinde bulunan doktorları ifşa ederek duruma isyan etti. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Berfu Yenenler, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kendisine güzellik tacizinde bulunan doktorları ifşa ederek duruma isyan etti. Peki Berfu Yenenler kendisine gelen güzellik mesajları ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

berfu yenenler kendisine guzellik tacizinde bulunan doktorlari ifsa etti 1

Kendimi sevmek de suç! 

 

Oyuncu Eser Yenenler, tescilli güzel Berfu Yenenler ile Haziran 2019'da nikah masasına oturmuştu. Gözde çift, aynı yıl ilk oğulları Kuzey'i kucaklarına alırken, 2021'de de ikinci oğulları Mete'ye kavuşmuştu. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla adlarından sıkça söz ettiren Berfu Yenenler, yaptığı açıklamalar ilgi odağı oldu.

 

berfu yenenler kendisine guzellik tacizinde bulunan doktorlari ifsa etti 2

 

Berfu Yenenler, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, kendisine devamlı estetik müdahale yaptırması gerektiğini söyleyen doktorlara sitem etti. Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor.

 

berfu yenenler kendisine guzellik tacizinde bulunan doktorlari ifsa etti 3

 

Berfu Yenenler, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, kendisine devamlı estetik müdahale yaptırması gerektiğini söyleyen doktorlara sitem etti. 2015 yılında katıldığı Miss Turkey'den 4. olarak ayrılan Berfu Yenenler, ''Mükemmellik baskısından aşırı bıktım'' diyerek, kendisine mesaj atan estetik uzmanlarına isyan etti.

 

berfu yenenler kendisine guzellik tacizinde bulunan doktorlari ifsa etti 4

 

Berfu Yenenler, bir diş hekiminin kendisine arka arkaya attığı mesajları paylaşarak, ''Üzüldüğüm için kızdığım için değil ama bir hekim olarak bile insanlara bu kadar estetik kaygısıyla yaklaşılmasına inanamıyorum ve her anlamda, her gün böyle her yerimle alakalı mesajlar alıyorum'' ifadelerini kullandı.

 

berfu yenenler kendisine guzellik tacizinde bulunan doktorlari ifsa etti 5

 

Berfu Yenenler bir sonraki paylaşımında, ''Kendimi her gün aynada görüyorum zaten. Rahatsız olsam ben değiştiririm. Mükemmellik baskısından aşırı bıktım, kendimi sevmek de suç ya!'' diyerek isyan etti.

 

 

İşte o mesajlar;

 

berfu yenenler kendisine guzellik tacizinde bulunan doktorlari ifsa etti 6

 

 

berfu yenenler kendisine guzellik tacizinde bulunan doktorlari ifsa etti 7



Etiketler: