Bergen Filmi İlk Gün Kaç Kişi Tarafından İzlendi?

Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı Arabesk müziğin önemli isimlerinden Bergen'in hayat hikayesinin anlatıldığı film sosyal medyada yoğun ilgi görürken, ilk gün izlenme rakamları ortaya çıktı. 

 

Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı Arabesk müziğin önemli isimlerinden Bergen'in hayat hikayesinin anlatıldığı film sosyal medyada yoğun ilgi görürken, ilk gün izlenme rakamları ortaya çıktı. Son dönemin en çok merak edilen ve hakkında bir çok spekülasyon yapılan başrollerinde Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı Arabesk müziğin önemli isimlerinden Bergen'in hayat hikayesinin anlatıldığı film sosyal medyada yoğun ilgi görürken, ilk gün izlenme rakamları ortaya çıktı. 

 

İlk gün ne kadar izlendi?

 

Bergen filmi uzun süredir sinema perdesine çıkmaya hazırlanıyordu. Dün galası yapılan ve merakla beklenen film bugün izleyiciyle buluştu. Acıların kadını olarak Türkiye'de ünlenen Bergen'in hayatını anlatan film ilk gün itibariyle tam 165 bini aşkın kişi tarafından izlendi. 

 

bergen filmi ilk gun ne kadar izlendi



Etiketler: