Bergüzar Korel Kızı Leyla İle İlgili Yorumlara Çıldırdı! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kızı Leyla ile ilgili gelen yorumlara çıldırdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kızı Leyla ile ilgili gelen yorumlara çıldırdı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kızı Leyla ile ilgili gelen yorumlara çıldırdı. 

 

BERGÜZAR’I ÇILDIRTTILAR...

 

Bergüzar Korel, geçtiğimiz yıl kızı Leyla'yı dünyaya getirdi. Leyla ile birlikte yürüyüşe çıkan ünlü oyuncu, yaşadığı olayı takipçileri ile paylaştı. Korel, "Çocuklarımız üzerinden haddiniz olmayan soruları lütfen sormayın. Artık 'emiyor mu', 'üşüyor mu' onları geçtim...

 

Geçen gün şöyle bir şeyle karşılaştım: Tanıdığım bi çift, karşılaştığımızda belirli bir mesafede tutmaya çalıştığım sohbetimiz olan bir çift... Leyla portbebesinde yatıyordu, yürüyordum. Bu çiftle karşılaştım. Leyla'ya baktılar 'Aaa ne kadar değişik bir kafası var, dar uzun' dedi. 'Anlayamadım' dedim. 'Ay kafası aynı vakumla çekilmiş gibi, değişik' dedi. Bunu bir anneye söylemek kadar nezaketsiz bir davranış olamaz" dedi.