Bergüzar Korel Oğlu Han'ın Doğum Gününü Duygusal Sözlerle Kutladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda oğlu Han'ın doğum gününü duygusal sözlerle kutladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda oğlu Han'ın doğum gününü duygusal sözlerle kutladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda oğlu Han'ın doğum gününü duygusal sözlerle kutladı. ​ 

 

Bize her gün bir hediye!

 

Bergüzar Korel bugüne kadar yüzünü paylaşmadığı oğlu Han'ın doğum gününü bu kareyle kutladı. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda oğlu Han'ın doğum günü için "Seni gördüğümde dünyanın tüm mevsimleri üzerime yağıyor sanki.. Sarıldığımda karnım açken doyuyor, Öptüğümde, sanki susamışsam kana kana su içmişim gibi ferahlıyor içim.. Her geçen gün hayata dair olan cümlelerinle bilgeliğine daha da inandırıyorsun her birimizi. Dünyaya gelişindeki kolaylık hayatın boyunca hep seninle olsun. Kirpiklerindeki mutluluk, saçlarındaki ışık, gülüşündeki dünya hep sağlıkla dönsün yavrum. Ailemize katıldığın bugün bana en güzel gün.. Hepimize hediye. İyi ki doğdun can Han’ım" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

berguzar korel oglu han in dogum gununu bu sozlerle kutladi