Berika Demir Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Berika Demir kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Berika Demir ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Berika Demir kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Berika Demir kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Berika Demir ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Berika Demir ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Berika Demir kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

berika demir kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Berika Demir kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Berika Demir kimdir? 1995, İstanbul doğumlu olan Berika Demiz, sosyal medyada oldukça popüler bir hanım. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde öğrenci. Daha önce Kim Milyoner Olmak İster'e katılmış, erkenden elendiği için de epey eleştirilmişti. Ama adını da böylece duyurmayı başarmıştı. Berika Demir Instagram’ın fenomeni ve en göze çarpan doktorlarından biri olan Doktor Berika Demir 26 yaşında olan Berika Demir, Çapa Tıp Fakültesi’nde tahsil gören bir tıp öğrencisi. Kendisi daha önceki zamanlarda “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasına katılmış ve ilk sorularda elenerek büyük şok yaşamıştır. Aslında milyoner yarışmasından o şekilde elenmek onun için çok faydalı oldu diyebiliriz. Çünkü daha çok gündeme geldi ve tanınmaya başladı. Tıp Fakültesinde eğitim görüp, bir yandan da ürün tanıtımlarında mankenlik yapan 26 yaşındaki Şeyda Berika Demir’i görenler tıp fakültesi okuduğuna inanmakta zorluk çekiyor. 2013 senesinde Kartal Soğanlık ’ta bulunan. Burak Bora Anadolu Lisesi’nden mezun olan Şeyda Berika Demir (26) girdiği üniversitesi sınavında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. 5 sene tıp fakültesinde eğitim almıştır. Ancak beşinci soruda verdiği hatalı yanıt ile elenip bin TL ile yarışmadan ayrılınca sosyal medyada, “Tıp Fakültesi öğrencisi olmasına rağmen kısa bir zamanda yarışmadan elenen kız” diyerek çokça konuşulmuştur. Son zamanlarda Türkiye’de İnstagram fenomenlerinin arasına mesleği ile ismini yazdıran Berika Demir Instagram’ın en güzel doktor adayı olarak bilinmektedir.



Etiketler: