Berk Oktay'dan Eşi Yıldız Çağrı Atiksoy'a Romantik Doğum Günü Paylaşımı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Berk Oktay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Yıldız Çağrı Atiksoy'un doğum günü için romantik ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Berk Oktay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Yıldız Çağrı Atiksoy'un doğum günü için romantik ifadeler kullandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Berk Oktay, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Yıldız Çağrı Atiksoy'un doğum günü için romantik ifadeler kullandı. 

 

Berk Oktay, eşi Yıldız Çağrı Atiksoy'un doğum gününü bu romantik fotoğrafla kutladı. Berk Oktay Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Yıldız Çağrı Atiksoy'un doğum günü için " Benim asil eşim... İyi ki doğdun, varlığına şükürler olsun” ifadelerini kullanırken, bu paylaşım sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

 

İşte o paylaşım;

 

berk oktay dan yildiz cagri atiksoy un dogum gunu icin romantik sozler