Berkan Karabulut'un Sevgilisi Lale Onuk'a Yaptığı DoÄŸum Günü Sürprizi Sosyal Medyada Gündem Oldu!

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 tüm hızıyla ve heyecanıyla devam ederken, yarışmacılardan Berkan Karabulut'un sevgilisi Lale Onuk'un doÄŸum günü için hazırladığı sürpriz sosyal medyada gündem oldu. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 tüm hızıyla ve heyecanıyla devam ederken, yarışmacılardan Berkan Karabulut'un sevgilisi Lale Onuk'un doÄŸum günü için hazırladığı sürpriz sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü sosyal medya fenomeni Lale Onuk, yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star yarışmasında Gönüllüler Takımı'nda yarışan Berkan Karabulut'un yaptığı jesti paylaşırken sosyal medya gündem oldu. 

 

Önceden doÄŸum günü pastası yaptırmış!

 

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 tüm hızıyla ve heyecanıyla devam ederken, yarışmacılardan Berkan Karabulut'un sevgilisi Lale Onuk'un doÄŸum günü için hazırladığı sürpriz sosyal medyada gündem oldu. Instagram sayfasından Berkan Karabulut'un önceden yaptırdığı pastada "Bedenen yanında olamayabilirim ama bu ruhen ve kalben yanında olmadığım anlamına gelmez ve seni dünyalar kadar sevdiÄŸim gerçeÄŸini deÄŸiÅŸtirmez. Åžimdi gözyaÅŸlarını sil çünkü yakında yeniden beraber olacağız. Beraber birçok ÅŸeyi atlattık bunu da atlatacağız muhteÅŸem günler bize gelmiyorsa biz onlara gidelim" ÅŸeklinde yazan notu paylaÅŸan ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoÄŸun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

berkan karabulut un sevgilisi lale onuk a yaptigi dogum gunu jesti olay oldu

 

berkan karabulut un dogum gunu jesti olay oldu