Berkay Ateş İle Simge Aköz Aşkı Belgelendi!

Berkay Ateş ile Simge Aköz aşk mı yaşıyor? Sadakatsiz dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Berkay Ateş ile Milli Voleybolcu Simge Aköz önceki gün ilk kez birlikte görüntülenirken, ünlü çiftin aşkı belgelenmiş oldu. 

 

Berkay Ateş ile Simge Aköz aşk mı yaşıyor? Sadakatsiz dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Berkay Ateş ile Milli Voleybolcu Simge Aköz önceki gün ilk kez birlikte görüntülenirken, ünlü çiftin aşkı belgelenmiş oldu. Son dönemde rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Berkay Ateş ile Milli Voleybolcu Simge Aköz önceki gün ilk kez birlikte görüntülenirken, ünlü çiftin aşkı belgelenmiş oldu. 

 

berkay ates simge akoz aski belgelendi 1

 

Kalbimin sultanı! 

 

Sadakatsiz dizisindeki başarılı performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve son zamanlarda adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Berkay Ateş ile Milli Voleybolcu Simge Aköz'ün aşkı belgelendi. Ünlü çift önceki gün Arnavutköy'de beraber yemek yerken yakalandı. Eczacıbaşı Spor Kulübü'nde kariyerine devam eden ünlü voleybolcu Simge Aköz ile Sadakatsiz dizisinin yıldızı Simge Aköz önceki akşam Arnavutköy'de bir mekanda arkadaşlarıyla buluştular. Keyifli oldukları görülen çift neşeli tavırlarıyla çevrelerindekilere neşe saçtılar. 

 

İşte o fotoğraf;

 

berkay ates simge akoz aski belgelendi 2