Berkay Şahin'den Konserde Virüs Bulaşır İddialarına Dikkat Çeken Yanıt!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Berkay Şahin, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda konserlerde ve barlarda virüs bulaşır iddialarına yanıt verirken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Berkay Şahin, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda konserlerde ve barlarda virüs bulaşır iddialarına yanıt verirken dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Berkay Şahin, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda konserlerde ve barlarda virüs bulaşır iddialarına yanıt verirken dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Otel içi, bar ya da her ne var ise yapılan ‘konser ve canlı müzik’ adı altında tüm organizasyonlarda mikrop ve virüs asla bulaşmıyor. Bilginize arz ederim. Ha bu arada, bu işten ve bu işten dolayı diğer tüm işletmelerden ekmek kazanan herkes biraz daha aç kalın" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı bu paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;