Berkcan Güven Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Berkcan Güven ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Berkcan Güven kimdir? Nerelidir? Nasıl ünlü olmuştur? Sevgilisi var mıdır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Berkcan Güven ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Berkcan Güven ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Berkcan Güven kimdir? Nerelidir? Nasıl ünlü olmuştur? Sevgilisi var mıdır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

berkcan guven kimdir

 

Ünlü sosyal medya fenomeni Berkcan Güven kimdir?

 

Birbirinden komik videolar ile hayran kitlesini arttırmayı başaran Berkcan Güven yaşantısını İstanbul Üsküdar’da sürdürmektedir. Ayrıca İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Baba tarafından aslen Sakarya, anne tarafından ise aslen Sinop’ludur. 3 yaşında iken İstanbul’dan Sakarya’ya gittiklerini ancak deprem olunca geri döndüklerini belirtmiştir. Babası seslendirmeci ve aynı zamanda oyunculuk yapmış bir isimdir. Veda filminde Atatürk’ü oynamıştır. Annesi muhasebe uzmanı’dır, bir de kardeşi vardır. 1996 yılının Mayıs ayında dünyaya gelmiştir. 2021 yılı itibariyle 24 yaşındadır. Yakışıklı ismin boyu 1.83 cm, kilosu 75, burcu ise ikizlerdir. Işık Üniversitesi’nde Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nde burslu okumuştur. Ancak 3. sınıfta iken öğretmenlerinin çekimlere gitmesine izin vermemesi sebebi ile bırakmıştır. Yaptığı her işi kendisine göre programlamaktadır. Saat 14.00 gibi uyandığını, geceleri çalıştığını ve günü kendisine göre değerlendirdiğini belirtmiştir. Kubrick, Tarantino ve Guy Ritchie filmlerini beğeni ile izlemektedir. Instagram’da 2,9milyon civarında takipçisi bulunuyor. Youtube video kanalında ki abone sayısı ise 4,01 Mn. Berkcan Güven yeni kuşağın en etkili isimlerinden birisidir. Namı diğer Bege 2021 yılında, ilk albümü ‘Begefendi’yi müzik severler ile buluşturmuştur.