Berkcan Güven Tarkan'la Kendisini Kıyasladı Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Berkcan Güven, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Tarkan'ın Geççek şarkısı üzerinden kendisiyle Tarkan'ı kıyaslarken, bu kıyaslama sosyal medyada gündem oldu. Peki Berkcan Güven Tarkan için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Berkcan Güven, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Tarkan'ın Geççek şarkısı üzerinden kendisiyle Tarkan'ı kıyaslarken, bu kıyaslama sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Berkcan Güven, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Tarkan'ın Geççek şarkısı üzerinden kendisiyle Tarkan'ı kıyaslarken, bu kıyaslama sosyal medyada gündem oldu. Peki Berkcan Güven Tarkan için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Bende kendi sözlerimi kötü sanırdım!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kendi şarkılarıyla Tarkan'ın şarkılarını kıyaslayan ünlü sosyal medya fenomeni "Kendi liriklerim kötü sanırdım. 5 söz yazarı bir odada toplanıp vizeleri atlatacağız mı yazdınız lol" ifadelerini kullanan Güven'e sosyal medyada kullanıcılar tepki gösterirken bu kıyaslamanın kötü bir şakadan ibaret olduğunu söylediler. 

 

İşte o paylaşım;

 

berkcan guven tarkan ile kendisini kiyasladi sosyal medyada gundem oldu