Berna Arıcı Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Berna Arıcı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı ve oyuncu Berna Arıcı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Berna Arıcı kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

Berna Arıcı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı ve oyuncu Berna Arıcı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve oyuncu Berna Arıcı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Berna Arıcı kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

berna arici kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Berna Arıcı kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı?

 

Aslen Balıkesir Ayvalıklı olan Berna Arıcı, 25 Şubat 1981 yılında İstanbul'da doğdu.İlk, orta ve lise eğitimini Ahmet Şimşek kolejinde tamamladı. Müjdat Gezen eğitim merkezinden şan dersleri aldı. İstanbul'daki eğlence yerlerinde sahnelerde şarkıcılık yapmaktadır. 2009 yılında 'Kitap' adlı maxi single çıkardı. 2000 yılında 19 yaşındayken Cüneyt Arkın’la birlikte ”Güneşe Doğru” adlı dizide oynadı. Ayla Algan‘dan oyunculuk dersleri aldı. Güzelliğiyle gündem olan oyuncunun takipçileri tarafından arama motorlarında en çok aranan sorusu boyu ve kilosu oldu. 1.62 cm boyunda olan sosyal medya fenomeni 55 kilo civarında. Burcu balıktır. Berna Arıcı, 2021 yılı itibariyle 40 yaşındadır.

 

Arıcı yakışıklı erkeklerin peşinde kadınların çok olduğunu ve hayatına alacağı erkek konusun da çok seçici olduğunu dile getiriyor. Adamların değer verdiğini zannettiğini ama vermediklerini söyleyen güzel o tip erkekler için  bir var bir yok tabirini kullanıyor. Tam bir Aşk kadını olduğunu söyleyen sosyal medya fenomeni uzun süreli ilişkilerinin olduğunu ve bağlandığı zaman kolay kolay kopamayan biri olduğunu söylüyor. Asla vücuduna erkek arkadaşının adını yazdırmayacağını söyleyen Arıcı’nın şuan gönlü boş. Yalıkavak’ta Arıcı ile görüntülenen Bilica’nin diğer yabancı futbolcular gibi pahalı takı ve aksesuarlara düşkün olduğu ortaya çıktı. Üç evliliğinden 8 çocuğu olan Bilica’nin uzun süredir birlikte olduğu Arıcı’ya evlenme teklif ettiği ancak Arıcı’nın Bilica’nın 8 çocuğu olduğunu öğrenince bu teklifi kabul etmediği öğrenildi.

 

berna arici kimdir nerelidir sevgilisi var mi 2

 

“Adam Gibi” parçasıyla gündeme oturan oyuncu ve şarkıcı Arıcı sonrasında da “Kitap gibi kadınım çevir çevir oku” isimli parçayla çıkış yaptı. 2006 yılında ”Adam olsaydın” şarkısıyla bir single çıkardı. İstanbul’daki eğlence yerlerinde sahnelerde şarkıcılık yapmakta olan Arıcı 2009 yılında ‘Kitap’ adlı maxi single çıkardı. Sosyal medya fenomeni ayrıca 2009 yılında “Kadın Yüreği” adlı bir albüm çıkarmıştır. Yakınlar da yeni bir single çıkarmayı düşündüğünü söyleyen Arıcı’nın hayranları heyecanla beklemedeler. 2010 yılında başrollerinde Mustafa Üstündağ, Arzu Yanardağ, Tarık Papuççuoğlu‘nun oynadığı “Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde” adlı sinema filminde rol aldı. Kadın Yüreği isimli bir albümü vardır. Bir röportaj da Kate Moss, Adriana Lima ve Heidi Klum gibi dünyaca ünlü mankenler ile yarışabileceğini belirterek kendisine ne kadar güvendiğini açıklamıştır

 

Güzelliğinin sırları merak edilen sosyal medya fenomeni Arıcı ‘nın bu sorulara cevabı ise Allah vergisi oldu. Genlerden de kaynaklandığını dile getiren güzel Anne ve Babasının da doğal bir albenileri olduğunu söyledi. Normalde de makyaj yapmayan ve sevmeyen Arıcı doğallığını sevdiğini bu yüzden botoks ve soloryum gibi yapay güzelliğe yol açan her türlü işlemden kaçındığını ve doğru bulmadığını söyledi. İnstagram platformun da yaptığı paylaşımlar ile geniş hayran kitlelerine ulaşan Arıcı’nın şuan 450B takipçisi bulunuyor. İnstagram sayfası üzerinden başlattığı mayo ve güneş jeli satışları ise insanlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Kolay ödeme imkanları uygun fiyatları ve her yere ulaşımıyla beğenilen ödül mayoları ticaret sayfasın da satışını yaptığı mayolarla kişisel hesabında da pozlar veren Arıcı fiziğiyle görenleri kendine hayran bıraktırdı. şimdiden 10.2B takipçiye sahip olan satış sayfasının daha da popüleritesinin artması bekleniyor.