Berna Arıcı'nın Bikinili Kar Paylaşımı Olay Oldu!

Berna Arıcı'nın kar paylaşımı sosyal medyada nasıl karşılandı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve oyuncu Berna Arıcı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Amerikalı model Kendall Jenner gibi akıma uyarak soğuk havada bikinili bir şekilde karın tadını çıkardı. Peki Berna Arıcı'nın kar paylaşımı sosyal medyada nasıl karşılandı? Cevaplar haberimizde..

 

Berna Arıcı'nın kar paylaşımı sosyal medyada nasıl karşılandı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve oyuncu Berna Arıcı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Amerikalı model Kendall Jenner gibi akıma uyarak soğuk havada bikinili bir şekilde karın tadını çıkardı. Peki Berna Arıcı'nın kar paylaşımı sosyal medyada nasıl karşılandı? Cevaplar haberimizde..

 

berna arici nin bikinili kar paylasimi olay oldu 1

 

Bikinili kar paylaşımı olay oldu! 

 

berna arici nin bikinili kar paylasimi olay oldu 2

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve oyuncu Berna Arıcı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Amerikalı model Kendall Jenner gibi akıma uyarak soğuk havada bikinili bir şekilde karın tadını çıkardı. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yoğun kar yağışının yaşandığı İstanbul'da her sene yaptığı gibi geleneği bozmayarak karın tadını bikini ile çıkaran Arıcı sosyal medyada gündem oldu. 

 

berna arici nin bikinili kar paylasimi olay oldu 3

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda güzelliği ve fit görüntüsü ile büyüleyen ünlü oyuncu ve şarkıcı "Her sene olduğu gibi bu sene de böyle olsun" ifadelerini kullandı. Kısa sürede binlerce beğeni aldığı bikinili kar paylaşımıyla ünlü oyuncu ve şarkıcı sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

berna arici nin bikinili kar paylasimi olay oldu 4

 

İşte o paylaşım;

 

berna arici nin bikinili kar paylasimi olay oldu 5

 

berna arici nin bikinili kar paylasimi olay oldu 6

 

berna arici nin bikinili kar paylasimi olay oldu 7

 

berna arici nin bikinili kar paylasimi olay oldu 8

 

İşte Berna Arıcı'nın bikinili kar paylaşımının videosu;