Berna Keklikler'den Ogeday Girişken İçin Sert Sözler! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı Survivor paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yarışmacısı Berna Keklikler, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ogeday Girişken için sert sözler söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı Survivor paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yarışmacısı Berna Keklikler, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ogeday Girişken için sert sözler söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Berna Keklikler, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ogeday Girişken için sert sözler söyledi.

 

Atakan'a sormadan hareket etmez!

 

Sosyal medyada yaptığı Survivor paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yarışmacısı Berna Keklikler, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ogeday Girişken için sert sözler söyledi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ogeday Girişken için "Ok düzeltiyorum. Ogeday kriz durumlarında Atakan’a danışmadan H A R E K E T etmez. Hele ki karar hiiiç ama hiç vermez. Bunu benden daha iyi bilemezsiniz :) anlaştık?" ifadelerini kullanan Keklikler sosyal medyada gündem oldu. 

 

berna keklikler den ogeday girisken icin sert sozler