Berna Laçin Corona Virüsünün Anlaşılma Yolunu Anlattı!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü oyuncu Berna Laçin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsünün anlaşılma yöntemi hakkında detaylı bilgiler verirken, bilginin Çin'den geldiğini iddia etti. 

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü oyuncu Berna Laçin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsünün anlaşılma yöntemi hakkında detaylı bilgiler verirken, bilginin Çin'den geldiğini iddia etti. Son dönemde yaptığı gündeme dair paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Berna Laçin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsünün anlaşılma yöntemi hakkında detaylı bilgiler verirken, bilginin Çin'den geldiğini iddia etti.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Şöyle bir bilgi geldi. Corona kuru öksürük, korkunç boğaz ağrısı ve boğulurcasına bir tıkanma ile anlaşılıyormuş. Burun akıntısı, balgam vs varsa büyük ihtimal Corona değil demekmiş" ifadelerini kullanan ünlü oyuncuya bir takipçisi "Bilgi nereden geldi? Çin'den mi?" diye sorarken, ünlü oyuncu takipçisine "Evet" yanıtını verdi. Bu diyalog kısa sürede sosyal medyada yoğun ilgi görürken, günün en çok konuşulan konularından biri oldu. 

 

İşte o diyalog;