Berna Laçin'den İlginç Can Yaman Yorumu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Berna Laçin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Can Yaman'ın kadın hayranının sorduğu "Dünyalı olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatır mısın?" sorusuna verdiği "Arka odaya geçelim kanıtlayım" cevabı ile ilgili ilginç yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Berna Laçin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Can Yaman'ın kadın hayranının sorduğu "Dünyalı olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatır mısın?" sorusuna verdiği "Arka odaya geçelim kanıtlayım" cevabı ile ilgili ilginç yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çeken ünlü oyuncu Berna Laçin Can Yaman'ın önceki gün sarfettiği skandal sözlerle ilgili ilginç değerlendirmelerde bulundu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı Can Yaman paylaşımında "Şimdi İspanyol kadına çevirseler, o da “buyrun geçelim” dese, sonra da “bu muymuş, gerçekten dünyalı ” diye geri dönse , ah o surat nasıl olurdu acaba" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımı ile sosyal medyada dikkat çekti. 

 

İşte Berna Laçin'in o paylaşımı;