Berna Laçin'den Okulları Tatil Ettiren Corona Virüsüyle İlgili Uyarı!

Sosyal medyada yaptığı gündem açıklamalarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Berna Laçin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda okulların tatil olmasına sebep olan corona virüsüyle ilgili alınan önlemler için uyarılarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı gündem açıklamalarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Berna Laçin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda okulların tatil olmasına sebep olan corona virüsüyle ilgili alınan önlemler için uyarılarda bulundu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Berna Laçin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda okulların tatil olmasına sebep olan corona virüsüyle ilgili alınan önlemler için uyarılarda bulundu.

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Dikkat! Okullar tatil diye AVM’lere doluşursak, tedbirlerin hiçbir anlamı olmaz, biliyoruz değil mi? Bilinçli davranalım! Çocukları, gençleri evde tutmak zorundayız. Mecbur olmayan kimse keyfi dışarı çıkmamalı! Devletin tedbirleri tam uygulanmalı ! Uyarsak hiç bir şey olmaz!" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla dikkat çekti. 

 

İşte Berna Laçin'in o paylaşımı;