Berrak Tüzünataç İstanbul Depremi Öncesi Ekrem İmamoğlu'nu Etiketleyerek Bina Güvenliğini Sordu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İstanbul'daki binaların depreme dayanıklı olup olmadığını öğrenmenin kişilerin insiyatifinde değil, zorunlu olması gerektiğini söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İstanbul'daki binaların depreme dayanıklı olup olmadığını öğrenmenin kişilerin insiyatifinde değil, zorunlu olması gerektiğini söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İstanbul'daki binaların depreme dayanıklı olup olmadığını öğrenmenin kişilerin insiyatifinde değil, zorunlu olması gerektiğini söyledi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni ve Ekrem İmamoğlu'nu etiketleyerek tepkisini dile getiren Tüzünataç "Deprem bölgelerindeki bütün binaların depreme dayanıklı olup olmadığının denetlenmesinin kişilerin insiyatifine bırakılmadan mecbur kılınması ve hemen bugün denetlemelerin başlaması gerekiyor. Bu keyfi bir şey mi ki kişilerin kabulune bırakılıyor? Vatandaşın bin tane başvuru yapıp, cevap alamayıp günlerce peşinden koşması mı gerek can güvenliğiyle ilgili bir bilgiye ulaşmak için? Bunun bir vazife bir hizmet olarak zaten derhal sunulması gerekmiyor mu?" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

berrak tuzunatac tan istanbul daki binalarin guvenliginin sorgulanmasi ile ilgili ekrem imamoglu ndan istek