Berrak Tüzünataç Mücbir Sebepler Programı İle İlgili Yapılan Eleştirilere Tepki Gösterdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, son döneme damga vuran Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş'ın Instagram üzerinden yaptıkları canlı yayın programı Mücbir Sebepler'le ilgili eleştirilere tepki gösterirken dikkat çeken cümleler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, son döneme damga vuran Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş'ın Instagram üzerinden yaptıkları canlı yayın programı Mücbir Sebepler'le ilgili eleştirilere tepki gösterirken dikkat çeken cümleler kullandı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, son döneme damga vuran Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş'ın Instagram üzerinden yaptıkları canlı yayın programı Mücbir Sebepler'le ilgili eleştirilere tepki gösterirken dikkat çeken cümleler kullandı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Melikşah & Bartu 0 vaad ve çabayla hedef koymadan, kafalarına göre takılarak, geçtiğimiz bu dönemin en çok insan toplayan içeriğini ürettiler. Sadece gönüllü kişilerin izleyeceği bir platformda. Sevmemek de en doğal hak, ama öfkelenmek.. sanki kişinin kendisine bakması gereken bir durum ayrıca platform herkese açık. Buyrun, aklınızda daha iyisi varsa.. Bence durmanız için hiçbir sebep yok" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu tepkilere cevap verdi. 

 

İşte o paylaşım;