Berrak Tüzünataç Sinemaya Nasıl Geçiş Yaptığını Anlattı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, sinema sektörüne nasıl geçiş yaptığını anlattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, sinema sektörüne nasıl geçiş yaptığını anlattı. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, sinema sektörüne nasıl geçiş yaptığını anlattı.  

 

Eski manken ve oyuncu Berrak Tüzünataç, katıldığı bir programda sinemaya geçiş süreci hakkında konuştu. Tüzünataç, "İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nde okuyordum. Staj için CNN Türk'e gittim. Oradaki İK müdürü annemden, babamdan daha hızlı tanıdı beni, 'Sanatla ilgili bir bölüme yollayalım kızımızı' dedi. Ben ekonomiyle ilgili bir bölüme gönderileceğimi sanarken, 'Afiş' programına staja yolladı.

 

O sırada BKM bir workshop açmıştı. Ona katıldım. Katılan herkesi 'Organize İşler'de oynattılar. Türk sinemasına at üstünde girdim. Çok havalı bir girişti. Çok şanslı bir başlangıç oldu. Sonra da devamı geldi." dedi.