Berrak Tüzünataç'tan 6'lı Masa Krizine Dikkat Çeken Tepki! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Berrak Tüzünataç, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 6'lı masadan ayrılma kararını sert sözlerle ifade eden Meral Akşener'in açıklamaları sonrası tepkisini dile getirirken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Berrak Tüzünataç, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 6'lı masadan ayrılma kararını sert sözlerle ifade eden Meral Akşener'in açıklamaları sonrası tepkisini dile getirirken çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeyi sürdüren Berrak Tüzünataç, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 6'lı masadan ayrılma kararını sert sözlerle ifade eden Meral Akşener'in açıklamaları sonrası tepkisini dile getirirken çarpıcı ifadeler kullandı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 6'lı masa krizi için " Böyle bir dönemde, bu kadar psikolojisi yıpranmış bir topluma , halka en ufak bir tutarlılığı bile çok gördünüz. Unutulmayacak." ifadelerini kullanan Tüzünataç sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

berrak tuzunatac tan dikkat ceken 6 li masa tepkisi