BeÅŸiktaÅŸ Kongre Üyesi Ve Ä°ÅŸ Ä°nsanı Bahtiyar Kaya'dan Duygulandıran Sosyal Sorumluluk Projesi!

GeçtiÄŸimiz günlerde sosyal medyada gündeme gelen sosyal sorumluluk projesine yaptığı desteklerle tanınan Bahtiyar Kaya ÅŸimdilerde yepyeni bir sosyal sorumluluk projesine hazırlandıklarını duyurdu.

 

GeçtiÄŸimiz günlerde sosyal medyada gündeme gelen sosyal sorumluluk projesine yaptığı desteklerle tanınan Bahtiyar Kaya ÅŸimdilerde yepyeni bir sosyal sorumluluk projesine hazırlandıklarını duyurdu. GeçtiÄŸimiz günlerde sosyal medyada gündeme gelen sosyal sorumluluk projesine yaptığı desteklerle tanınan Bahtiyar Kaya ÅŸimdilerde yepyeni bir sosyal sorumluluk projesine hazırlandıklarını duyurdu .

 

bahtiyar kaya dan duygulandiran sosyal sorumluluk projesi

 

Duygulandıran sosyal sorumluluk projesi!

 

Fanatik bir BeÅŸiktaÅŸlı olan Bahtiyar Kaya yaptığı her sosyal sorumluluk projesinde BeÅŸiktaÅŸ’ı temsil etmeye devam ediyor. Haftalar önce yaptıkları projede ÅŸehit aileleri, zihinsel ve fiziksel engelli bireylere  destek olup forma hediye etmiÅŸlerdi. VerdiÄŸi röportajda " hepimiz insanız hayatta bizi birilerinin bir vesileyle mutlu etmesi ve destek olması gerek bizde bu ilkeyle yola çıktık ve ÅŸehir ÅŸehir gezmekteyiz yakında tüm ülkeyi gezicez o gülen yüzler bizleri mutlu ediyor " sözlerini kullandı. Buna ek olarak arkadaÅŸlarıyla bu projelere tam gaz devam edeceÄŸini iletti. HerÅŸey insalar ve BeÅŸiktaÅŸ için diyerek sözlerini bitirdi.