Beste Açar Babası Kayahan'ın Köşkünü Satılığa Çıkardı!

Sosyal medyada son dönemde yaptığı ilginç açıklamalarla gündemde olan merhum sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar yaptığı açıklamada babasının köşkünü satılığa çıkardığını söyledi. 

 

Sosyal medyada son dönemde yaptığı ilginç açıklamalarla gündemde olan merhum sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar yaptığı açıklamada babasının köşkünü satılığa çıkardığını söyledi. Sosyal medyada son dönemde yaptığı ilginç açıklamalarla gündemde olan merhum sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar yaptığı açıklamada babasının köşkünü satılığa çıkardığını söyledi. 

 

Sabah gazetesinden Gökhan Gökduman'ın haberine göre; Sanatçı Kayahan’ın kızı Beste Açar, Kayahan’ın Balıkesir Gömeç’teki ‘Gönül Köşkü’nü satılığa çıkardığını duyurdu. 

 

'MÜZE OLARAK ZİYARETE AÇILABİLİR’

 

Açar, villanın bir köşesinde 2015 yılında hayatını kaybeden babasının hatıralarını yaşatmak istediğini söyleyerek, şu ifadeleri kullandı: “Babam sağlığında da orayı satmak istiyordu. Çünkü işleri ve sağlık durumu nedeniyle çok fazla gidip kalamıyordu. 8 yıl oldu biz de artık iknayız ve ‘Satalım’ dedik. Onun da isteği buydu. Geçen ay satışa çıkıldı. Emlak danışmanlık şirketiyle bir sözleşme yaptık. Bir yerinin anı olarak kalmasını istiyorum. Belki o bölüm müze olarak ziyarete açılabilir. Alacak kişiye de söylüyoruz.”



Etiketler: