Beste Kanar Acı Haberi Paylaştı! Anneannesi Yoğun Bakımda Entübe Edildi!

TV8'de yayınlanacak Aşka Düşman dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Beste Kanar sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda Parkinson ve Alzheimer hastalığıyla mücadele eden anneannesiyle ilgili üzen bir haber verdi. 

 

Fenoreporter - Sosyal Medya Servisi

 

TV8'de yayınlanacak Aşka Düşman dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Beste Kanar sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda Parkinson ve Alzheimer hastalığıyla mücadeler eden anneannesiyle ilgili üzen bir haber verdi. 

 

beste kanar annesiyle ilgili uzen haberi verdi entube edildi

 

Anneannesi entübe edildi!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda anneannesi ile ilgili üzen haberi paylaşan ünlü oyuncu Beste Kanar şu ifadeleri kullandı: 

 

"20 gün geçti belki de.. Eline böyle tutamıyoruz artık anneannemin. Önce yoğun bakım sonra entübe.. Ben dönmek zorunda kaldım ama her zerrem onunla yanında! Ve inanıyorum yine elimi böyle sımsıkı tutacak. Hayatımda en sevdiğim iki insandan biri Parkinson ve Alzheimer tedavisi bulunmalı artık! Anneannem son evrede ama benim hala umudum var. Olmasa da var işte. 3 yaşımdan üniversiteye kadar o vardı yanımda o baktı büyüttü beni şimdi ise benim elimden hiç birşey gelmiyor onun için. Çaresizlik çok zor bir his. Çok sevmek de öyle ama ben hala inanmak istiyorum" 



Etiketler: