Bestemsu Özdemir'in Estetik Açıklaması Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Kara Para Aşk, Analar ve Anneler, Meryem, İkimizin Sırrı gibi dizilerde boy gösteren oyuncu Bestemsu Özdemir, yıllar içerisindeki değişimiyle adından söz ettiriyor. 31 yaşındaki oyuncu, estetik yaptırmadığına dair açıklamalar yapınca, eski hali sosyal medyada gündem oldu.

 

Her defasında estetikle ilgili gündeme gelen Bestemsu Özdemir, son olarak yeni açıklamalarıyla adından söz ettirdi. Aramızda Kalmasın programının haberine göre; Yüzünde estetik olmadığını açıklayan Bestemsu Özdemir, estetiğe bakış açısını şu sözlerle dile getirdi:

 

Çok kişisel bir şey, çok kişisel bir tercih bu. Ben ihtiyaç duymadım çünkü oyuncuyum. Mimiksiz oyuncu olmak bana biraz garip geliyor. O yüzden mimiklerimi kullanabilmek adına estetik yaptırmayı düşünmüyorum.

 

Oyuncu olduğu için mimiklerini kaybetmemek adına estetik operasyon yaptırmadığını açıklayan Bestemsu Özdemir'in açıklamaları sonrası sosyal medya kullanıcılarından şu yorumlar geldi: 'Bir de estetik yaptırsa ne olur acaba?', 'Dudaklar lens mi?', 'Yanaklar içe çektirilmiş'