Beyin Kanaması Geçiren Settar Tanrıöğen'in Sağlık Durumuyla İlgili Yeni Gelişme!

Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle iki kez ameliyat olan ve devam eden tedavisi nedeniyle Kızılcık Şerbeti dizisine veda eden Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme yaşandı.

 

Settar Tanrıöğen'in yerine dizide Abdullah Ünal'ı canlandıracak oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan olmuştu. Başrollerinde Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah Ünal karakterine hayat veren Settar Tanrıöğen geçirdiği beyin kanaması nedeniyle iki kez ameliyat olmuş ve devam eden tedavisi nedeniyle diziye veda etmişti. Settar Tanrıöğen'in diziden ayrılmasının ardından Abdullah Ünal karakterini canlandıracak ünlü isim Ahmet Mümtaz Taylan oldu. ''Kızılcık Şerbeti”nin kadrosuna dahil olan Ahmet Mümtaz Taylan'ın Kızılcık Şerbeti dizisindeki ilk fotoğrafı yayınlandı.

 

beyin kanamasi geciren settar tanriogen in saglik durumuyla ilgili yeni gelisme

 

Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Aramızda Kalsın'ın haberine göre; Settar Tanrıöğen haftaya taburcu olacak. Geçici hafıza kaybı yaşayanm Tanrıöğen, hafızasındaki sıkıntıyı atlattı. Tanrıöğen, kendine gelir gelmez ‘Kızılcık Şerbeti’ni izleyen ve ekip arkadaşlarını soran Tanrıöğen duygulandı. Diziye bir daha dönmeyecek olan Settar Tanrıöğen, 'Abdullah Bey' rolünü devrettiği Ahmet Mümtaz Taylan’ın seçilmiş olmasından memnun. Ahmet Mümtaz Taylan, hastane ziyaretlerinin kısıtlı olması nedeniyle kendisini henüz göremedi.