Beyonce Knowles Ne Kadar Kazanıyor?

Yayınladığı kliplerle ve verdiği konserle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü ABD'li şarkıcı Beyonce Knowles'ın kazancı dudak uçuklattı. 

 

Yayınladığı kliplerle ve verdiği konserle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü ABD'li şarkıcı Beyonce Knowles'ın kazancı dudak uçuklattı. Beyoncé Giselle Knowles-Carter, profesyonel olarak sadece Beyoncé olarak bilinen, Amerikalı bir şarkıcı, dansçı, albüm yapımcısı, oyuncu, film yönetmeni ve bir iş kadınıdır. Beyoncé, 90'ların sonlarında Destiny's Child adlı kızlardan oluşan müzik grubunun solisti olarak öne çıktı.

 

Solo sanatçı olarak Beyoncé , dünyanın en çok satan kayıt sanatçılarından biri olarak kabul edilir. Beyoncé Dünya çapında en az 118 milyon albüm sattı. Beyoncé ayrıca Grammy Ödülleri tarihinde en çok aday gösterilen kadın ünlü rekorunu elinde tutuyor. O zamandan beri bir kadın için en çok kazanan ikinci olan toplam 22 Grammy Ödülü kazandı. Halen ödüllerde ve takdirlerde bulunan Beyoncé , bugüne kadar toplam 22 ödül elde ederek MTV Video Müzik Ödülleri tarihinde en çok ödül alan kadın sanatçı unvanına sahip.

 

beyonce ne kadar kazaniyor