Beyza Casim Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır? Ne İş Yapıyor?

Beyza Casim kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Beyza Casim ile ilgili bilgiler kullanıcılar tarafından zaman zaman araştırılmaya başlandı. Peki Beyza Casim kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Beyza Casim kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Beyza Casim ile ilgili bilgiler kullanıcılar tarafından zaman zaman araştırılmaya başlandı. Peki Beyza Casim kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

beyza casim kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Beyza Casim kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor?

 

Beyza Casim kimdir? Beyza Casim 11 Eylül tarihinde dünyaya gelmiştir. Oyuncu, model ve diş hekimidir. Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Sanata meraklıdır. İngilizce ve İspanyolca bilmektedir. Eğitimini Anadolu Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümünde bitirdikten sonra Bezmialem Vakıf Üniversitesi Diş Hekimliği bölümü ve Anadolu Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünü bitirmiştir. 3 üniversite mezunudur. Daha önce Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılmıştır. Daha önce Volkswagen, Trendyol, Elidor, gibi markaların reklam filmlerinde rol almıştır.



Etiketler: