Bige Önal Babasını Vefatının 1. Yılında Andı! Duygusal Sözler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bige Önal, babası Galatasaray'ın efsane futbolcusu Erhan Önal'ın ölümünün birinci yılında duygusal sözlerle andı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bige Önal, babası Galatasaray'ın efsane futbolcusu Erhan Önal'ın ölümünün birinci yılında duygusal sözlerle andı. Son dönemde yaptğı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Bige Önal, babası Galatasaray'ın efsane futbolcusu Erhan Önal'ın ölümünün birinci yılında duygusal sözlerle andı.  

 

Seni çok özlüyorum!

 

Oyuncu Bige Onal, Galatasaray’ın efsane futbolcularından babası Erhan Önal'ı vefatının 1. yılında bu fotoğraf karesi ile andı Önal yaptığı paylaşımda "365 gün nasıl geçti hiç anlamadım. Her anımda kalbimde, aklımda seni yaşarken etrafıma kulak verdiğimde senden "aslan gibi" diye bahsedildiğini farkettim. Kim için ne ifade eder bu isim tamlaması bilemiyorum ama benim için anlamınin karşılığını bulduğu kişi sensin gerçekten. Belki de o yüzden hep etrafımda olacağını düşündüm. Ama yokluğundaki varliğında bile aslan gibisin babişkom. Seni çok özlüyorum, her an. Seninle yaşayamadiğım her an'ı yaşıyorum ve arayı kapatıyorum. sen de benimle yaşıyorsun biliyorum." ifadelerini kullanırken sosyal medyada takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

bige onal babasinin olum yildonumunda duygusal sozlerle babasini andi



Etiketler: